In fotbal nu exista tragedii

Uitandu-ma la stiri zilele astea, am fost inspirat de razboiul din Israel. Atatea victime, copii nevinovati schingiuiti si impuscati, atatia raniti, toate din cauza unor neintelegeri la nivel inalt.

Suntem atat de abatuti dupa un joc slab al echipei favorite, poate cei mai patimasi dintre noi lacrimeaza la insuccese. Suntem suparati pentru fiecare transfer ratat si atat de fericiti dupa un rezultat pozitiv! Catalogam drept tragedii infrangerile si miracole golurile din minutele de prelungire. Ne rugam la Dumnezeu pentru un rezultat favorabil si strigam de fericire dupa o calificare „istorica”. E clar, nu realizam ca fotbalul este doar un joc in echipa pentru practicanti si un hobby pentru spectatori. Fotbalul e un prilej de fericire, de destindere, de bucurie, nu un motiv de a varsa lacrimi. In fotbal nu exista tragedii, sau sunt extrem de rare, ci doar insuccese.

Cateva fotografii care m-au emotionat cu adevaratele tragedii din Israel

Razboi in Israel

Razboi in Israel foto 2

Razboi in Israel foto 3

Razboi in Israel foto 4

Razboi in Israel foto 5

Razboi in Israel foto 6

4 comentarii »

  1. SadaK said

    Sunt si in fotbal tragedii. Marc Vivien-Foé., Miklós Fehér, Antonio Puerta, Philipe O’Donnell, Catalin Hildan, Stefan Vrabioru. Ai uitat de ele ??:)

  2. codrinmc said

    Nu.
    In fotbal nu exista tragedii, sau sunt extrem de rare, ci doar insuccese.

  3. George said

    Sunt… Nu mai stiu dar sunt sigur ca un jucator a murit pe teren. Acum vreo 3 – 4 ani. Nu poti numi aia insucces, dar totusi, postul tau are o logica.

  4. codrinmc said

    Iti amintesti bine, au murit multi fotbalisti pe teren.
    Dar in articol am scris asa:

    In fotbal nu exista tragedii, sau sunt extrem de rare, ci doar insuccese.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu